Webinaarit 2024

Webinaareihin voit liittyä klikkaamalla niiden perässä olevaa linkkiä (linkit ilmestyvät tälle sivulle heti, kun ko. webinaarien ajankohdat julkaistaan).

MG:n uusi, suomalainen hoitosuositus

Tiistaina 23. tammikuuta 2024 kello 18-19

HUS:n neurologi Sini Laakso on ollut mukana laatimassa uutta hoitosuositusta.

Webinaarissa hän kertoo, mitä suositus sisältää ja mistä siinä on kyse.

Fysioterapeutin niksejä myasteenikoille

Toukokuussa, aika tarkentuu myöhemmin

Fysioterapeutti Niko Rouvali toimii Akaa Volleyn lentopallojoukkueessa fysiikkavalmentajana sekä fysioterapeuttina. Hän antaa myasteenikoille niksejä oman kunnon ylläpitämiseen ja arjessa toimimiseen.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään vuorokautta ennen tilaisuutta, sähköpostilla osoitteessa toimisto@suomenmg-yhdistys.fi

Psykologin jaksamisvinkit

Syyskuussa, aika tarkentuu myöhemmin

Rullaavaksi psykologiksi tituleerattu psykologi Tuomas Hakamäki jakaa vinkkejä arjessa jaksamiseen. Hakamäki sairastaa itse MS-tautia, joka rajoittaa liikuntakykyä, mutta ajatukset lentävät edelleen vauhdikkaasti.

Tunti asiantuntijalääkärin seurassa

Marraskuussa, aika tarkentuu myöhemmin

Yhdistyksemme asiantuntijalääkäri, neurologi Jari Kankaanpää kertoo ajankohtaisia kuulumisia myasteniarintamalta ja vastailee kysymyksiin.