Yhdistys 50 vuotta

Suomen MG-yhdistys juhlii 50 vuoden taivaltaan järjestämällä juhlaristeilyn jäsenistölleen.

Juhlavuoden kunniaksi lähdemme laivaristeilylle Helsinki-Tallinna - Helsinki
la-su 25.-26.3.2023

Matka alkaa la aamuna Helsingistä klo 10.30 Viking XPRES -aluksella. Tallinnassa meillä on pari tuntia aikaa piipahtaa kaupungilla, jonka jälkeen palataan alukselle. Takaisin Helsingissä ollaan su aamuna klo 9.30.
Majoitus kahden hengen hyteissä. Hinta aterioineen, majoituksineen ja ohjelmineen 100 e jäsenille, muille 120 e. Yhden hengen hytissä matkustaville em. hintaan lisätään 50 e.

Ilmoittautumiset 15.2.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suomenmg-yhdistys.fi

HUOM! Ilmoittautumiseen merkittävä koko nimi, syntymäaika, tiedossa olevan hyttikaverin koko nimi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tervetuloa!

Suomen MG-yhdistyksen hallitus 2021