Webinaari 1.

HUSin neurologian osastonylilääkäri, dosentti Sari Atula luennoi myasteenikoille

keskiviikkona 16. helmikuuta 2022 kello 18.

Webinaarin aiheena on se, millaisia haasteita potilaiden vaihtelevat oireet neurologille merkitsevät ja millä keinoin niihin pyritään löytämään apua?

Aiheesta kiinnostuneet voivat seurata luentoa omalta tietokoneeltaan tai muulta älylaitteeltaan. Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena.

ILMOITTAUDU tilaisuuteen viimeistään 14.2.2022 mennessä osoitteessa toimisto@suomenmg-yhdistys.fi

Ohje webinaariin osallistumiseen

1. Lataa Teams-mobiilisovellus koneellesi hyvissä ajoin ennen webinaarin ajankohtaa. Sen voit
tehdä sovelluskaupassa, lataamalla sovellus esimerkiksi iOS App Storesta tai Google Play -kaupasta.

2. Valitse kokouskutsussa Liity Microsoft Teams-kokoukseen (eli klikkaa kyseistä sinisenä näkyvää lausetta)

3. Malta hetki, ja kokouksen koolle kutsuja päästää sinut sisälle kokoukseen.

4. Kokouksen aikana:
-Pidä mikrofoni ja kamera pois päältä (=niiden kuvakkeiden päällä näkyy ruudussa vinoviiva)
-puheenvuoropyynnöt otetaan vastaan vain kirjallisina sivun alareunassa olevan chat -linkin
kautta.

5. Poistumaan kokouksesta pääsee painamalla Leave -kohtaa kuvaruudulla.