Seinäjoen kurssi peruttu

KURSSI SIIRTYY MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN!

Suomen MG-yhdistys järjestää kolmipäiväisen, hiljattain sairastuneille suunnatun kuntoutuskurssin Seinäjoella, suloisessa hotelli Sorsanpesässä perjantaista sunnuntaihin 15. - 17. toukokuuta 2020.

Kurssin tavoitteena on oppia tuntemaan oman kehon rajoitteet ja mahdollisuudet. Kurssilla pyritään myös löytämään keinoja arjessa jaksamiseen.

Vertaistuen lisäksi luvassa on mm. neurologin luento, ensiapuharjoituksia ja tietoa erilaisista sosiaalietuuksista.

Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa ja kurssin hinta myasteenikoille on 10 euroa vuorokaudelta. Myös yksi omainen on tervetullut mukaan kurssille maksamalla saman hinnan kuin myasteenikkokin.

Lisätietoja kurssista voi tiedustella Susanne Hiltuselta, toimisto@suomenmg-yhdistys.fi tai puhelimitse numerosta 044 240 8852 (perjantaisin klo 10-14).