Seinäjoen Sorsanpesä

Hiljattain sairastuneille

Hiljattain sairastuneille myasteenikoille ja heidän läheisilleen suunnattu kurssi järjestetään

pe-su 11.-13.3.2022.

Kurssipaikkana on hotelli Sorsanpesä, os. Törnäväntie 27, Seinäjoki.

Kurssille valitaan kuusi myasteenista sairautta sairastavaa henkilöä. Halutessaan hakijat voivat varata paikan myö yhdelle lähiomaiselleen.

Kurssin omavastuuosuus on kaikilta osallistujilta 10 e/vrk eli yhteensä 20 e/hlö.

Kurssille voit hakea täyttämällä hakemuksen tästä tai täyttämällä viimeisimmässä Myastenia-Viestissä olevan hakemuskaavakkeen.

Kurssille osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta eikä yhdistys korvaa matkakuluja kurssipaikkakunnalle.

Kurssiohjelma sisältää muun muassa ensiapua, vertaistukea, psykiatrisen sairaanhoitajan luennon
sekä tietoa mahdollisista tarjolla olevista sosiaalietuuksista.

Hakuaika kurssille päättyy pe 11.2.2022.

Lisätietoja antaa Susanne Hiltunen, p. 044 240 8852 (pe klo 10-14).