Ruissalon kurssi

Suomen MG-yhdistys järjestää kurssin myasteenista sairautta sairastaville Ruissalon kylpylähotellissa Turussa to-pe 20.-23.4.2023.

Kurssin teemana on Jaksaminen sairauden kanssa. Ohjelmassa on mm. luentoja fyysisestä ja henkisestä jaksamisesta, fysioterapeutin vinkkejä, kevyttä liikuntaa ja ennen kaikkea vertaistukea. Myös kylpylän altaisiin ja ympäröivään luontoon ehtii tutustua kurssipäivien aikana.

Kurssin hinta myasteenikoilta on 10 e/vrk eli yhteensä 30 euroa. Majoitus kahden hengen huoneissa. MIkäli haluat yöpyä yhden hengen huoneessa, maksat kurssihinnan lisäksi huonehintojen erotuksen.

Osallistuminen kurssille ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta eikä yhdistys korvaa matkakuluja kurssipaikkakunnalle.

Kurssille voit hakea täyttämällä hakemuskaavakkeen joko yhdistyksen nettisivuilla osoitteessa https://www.suomenmg-yhdistys.fi/kurssit tai täyttämällä Myastenia-Viestissä olevan hakemuskaavakkeen.

Hakuaika kurssille päättyy to 16.4.2023.

Lisätietoja antaa Susanne Hiltunen, p. 044 240 8852 (pe klo 10-14).