Peurungan kurssi

Suomen MG-yhdistys järjestää kurssin hiljattain sairastuneille Peurungan kylpylähotellissa pe-su 27.-29.1.2023. Hotelli sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä, osoitteessa Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Kurssi on suunnattu hiljattain myasteeniseen sairauteen sairastuneille ja heidän omaisilleen. Kurssille valitaan kuusi myasteenista sairautta sairastavaa henkilöä, jotka kaikki saavat ottaa kurssille mukaan myös yhden omaisensa.

Kurssin omavastuuosuus on kaikilta osallistujilta 10 e/vrk eli yhteensä 20 e. Majoitus 2 hengen huoneissa.

Kurssille voit hakea täyttämällä hakemuskaavakkeen joko yhdistyksen nettisivuilla osoitteessa https://www.suomenmg-yhdistys.fi/kurssit tai täyttämällä Myastenia-Viestissä olevan hakemuskaavakkeen.

Osallistuminen kurssille ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta eikä yhdistys korvaa matkakuluja kurssipaikkakunnalle.

Hakuaika kurssille päättyy ti 27.12.2022.

Lisätietoja antaa Susanne Hiltunen, p. 044 240 8852 (pe klo 10-14).