MG-päivä peruttu

Suomen MG-yhdistyksen MG-päivä la-su 4.-5. huhtikuuta Hämeenlinnassa, Original Sokos hotel Vaakunassa on peruttu.

Tiedote koronaviruksen (COVID-19) liittyen:

Suomen MG-yhdistyksen MG-päivät 4-5.4.2020 sekä 5.4.2020 pidettävä
vuosikokous Hämeenlinnassa perutaan.

Suomen hallitus on tänään ilmoittanut poikkeustoimista, jotka ovat voimassa vähintään 13.4.2020 saakka.

Tämän vuoksi vuosikokouksen mahdollista uutta päivämäärää ei voida vielä päättää. Suomen MG-yhdistys seuraa THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä hallituksen tietodusta koronaan liittyen.

MG-päiville ilmoittautuneille ja maksun maksaneille palautetaan jo maksettu MG-päivien osallistumismaksu kokonaisuudessaan.
Jokaiseen tapahtumaan ilmoittautuneeseen tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä asiaan liittyen.

Suomen MG-yhdistys ei myöskään ota kantaa koronaviruksen
hoitoon tai muihin toimintaohjeisiin liittyen.

Tiedostamme, että neurologisen sairauden, hermolihastaudin
sekä näihin liittyvien lääkitysten vuoksi suurinosa yhdistyksemme jäsenistöstä kuuluu riskiryhmään. Tarvittaessa jokaisen tulee konsultoida omaa hoitavaa tahoa ja/tai terveyskeskusta kysymyksiin liittyen. Kehotamme jokaista seuraamaan THL:n sekä Suomen hallituksen tiedotusta asiasta.

Lisätietoa THL: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...

Suomen MG-yhdistys