Suomen MG-yhdistys ry järjestää neljä erilaista kurssia ensi vuonna, mikäli koronatilanne sen sallii.

1) Infopäivä MG- ja LEMS-potilaille toukokuussa. Turvallinen lääkehoito korona-arjessa. Paikalla neurologian erikoislääkäri ja fysioterapeutti.
Tampereella, 50 hengelle, 1 päivä.

2) Virkistävä luontoa ja liikuntaa. Paikalla fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja ensiapuopettaja.
Turun Ruissalossa 10 hengelle, lokakuussa, 4 vrk

3) Vuokatin vaaroilta ja liikunnasta voimaa arkielämässä selviytymiseen. Paikalla fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, ensiapuopettaja
Vuokatissa 10 hengelle, syyskuussa, 4 vrk

4) Vastasairastuneille vertaistukea. Paikalla neurologi, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalietuuksien asiantuntija, fysioterapeutti ja ensiapuopettaja.
Lahden Vervessä 10 +10 hengelle marraskuussa, 2 vrk

Kaikilla kursseilla mukana myös yhdistyksen edustaja vetämässä vertaistukituokioita.

Lisätietoa kursseista myöhemmin nettissä ja Myastenia-Viestissä