Infopäivä Tampereella

Miltä myasteenikon tulevaisuus näyttää?

Vastauksia luvassa Suomen MG-yhdistyksen Infopäivässä lauantaina 29.5.2021 klo 13-16.

Paikka on Tampereen komediateatterin sali, os. Lapintie 3 A, Tampere.

Ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa, joiden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja vertaistukeen.

*Eliisa Kekäläinen, kliiniseen mikrobiologiaan erikoistuva lääkäri kertoo tutkimuksestaan.
Hän tutkii kateenkorvarauhasen epänormaalia toimintaa harvinaisissa immunologisissa sairauksissa, kuten myasteniassa. Kekäläisen johtamassa kansainvälisessä konsortiossa on mukana tutkimusprojekteja eri maista. Suomen MG-yhdistyksen edustaja osallistuu hankkeeseen.

*Toinen puhuja varmistuu myöhemmin.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu + suolainen pala.

Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mikäli koronatilanne edelleen jatkuu rajuna, järjestetään tilaisuus webinaarina verkossa (jossa tapauksessa jaamme tapahtumalinkin kaikkien
ilmoittautuneiden sähköpostiin).

Ilmoittautumiset 1.5. mennessä sähköpostilla toimisto@suomenmg-yhdistys

Merkitse viestiin etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi.