Tampereen kurssi

Suomen MG-yhdistys järjestää kuntoutuskurssin vastasairastuneille 11.-13.10.2019 Holiday Club Tampere Spa:ssa.

Sopeutumisvalmennuskurssille ovat tervetulleiita ne myasteenista sairautta sairastavaa (MG ja LEMS) omaisineen, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa ja ohjausta sairauden kanssa arjessa selviytymiseen.

Kurssin tavoitteena on lisäksi oppia tuntemaan oman kehon rajoitteet ja mahdollisuudet. Kurssilla pyritään löytämään keinoja ja tarvittavia apuvälineitä sekä voimavaroja arjessa jaksamiseen.

Perjantaista sunnuntaihin kestävällä kurssilla ohjelmassa on runsaan vertaistuen lisäksi muun muassa neurologin luento, psykiatrisen sairaanhoitajan luento selviytymisestä ja sopeutumisesta sairauteen sekä Kelan edustaja kertomassa tarjolla olevista sosiaalietuuksista. Luvassa on myös ensiapuaharjoituksia.