Lähde Seinäjoelle suloiseen Sorsanpesään

Suomen MG-yhdistys järjestää kolmipäiväisen, hiljattain sairastuneille suunnatun kuntoutuskurssin Seinäjoella, hotelli Sorsanpesässä perjantaista sunnuntaihin 15. - 17. toukokuuta 2020.

Kurssin teema, Virkistävää luontoa ja liikuntaa, toteutetaan siten, että ohjelmassa on päivittäin erilaista liikunnallista ohjelmaa, sään salliessa myös ulkoliikuntamahdollisuudet ovat kurssilaisten käytettävissä.

Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa ja kurssin hinta myasteenikoille on 10 euroa vuorokaudelta. Myös yksi omainen on tervetullut mukaan kurssille maksamalla saman hinnan kuin myasteenikkokin.

Matkakulut kotoa kurssipaikalle ja takaisin kotiin korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Lisätietoja kurssista voi tiedustella Susanne Hiltuselta, toimisto@suomenmg-yhdistys.fi tai puhelimitse numerosta 040 500 1933 (perjantaisin klo 10-14).