Oulun kurssi

Suomen MG-yhdistyksen kuntoutuskurssi "Omasta kehosta uutta oppimassa" järjestetään Oulussa pe-su 29.-31.8.2020.

Kurssin tavoitteena on auttaa tutustumaan omaan sairauteen ja oppia tuntemaan oman kehon rajoitteet ja mahdollisuudet, löytää uusia keinoja ja voimavaroja arjessa jaksamiseen sekä saada vertaistukea. Kurssille valitaan 10-12 myasteenikkoa.

Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa ja kurssin hinta myasteenikoille on 10 euroa vuorokaudelta. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kurssiohjelman. Kurssipaikkana on Verve Oulu.

Matkakulut kotoa kurssipaikalle ja takaisin kotiin korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Lisätietoja kurssista voi tiedustella Susanne Hiltuselta, toimisto@suomenmg-yhdistys.fi tai puhelimitse numerosta 040 500 1933 (perjantaisin klo 10-14).

Hakuaika kurssille päättyy 15.7.2020.