Hae mukaan kursseille!

Voit hakea mukaan kursseille helposti täyttämällä oheisen lomakkeen. Lisätietoja kursseista kuntoutus@suomenmg-yhdistys.fi.

Kursseilta peritään omavastuuna 10 e/vrk/henkilö. Kurssin kustannukset muuten ja matkakustannukset maksetaan edelleen STEAn tuella. Kursseille osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Kursseille osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta. Kurssien matkakustannukset korvataan yleensä edullisinta julkista liikennevälinettä käyttäen. Mikäli julkisen kulkuvälineen käyttö ei esim. terveydentilan vuoksi onnistu, voi henkilö ottaa yhteyttä Kelaan ja neuvotella itse Kela-taksin käyttömahdollisuudesta.

Hakijoiden valinnassa kursseille käytetään yhdistyksen valintakriteerejä, joihin voi tutustua tästä. Valintakriteerien avulla jokaisella hakijalla on yhdenvertaiset mahdollisuudet tulla valituksi kurssille kuntoutuksen tarpeen mukaisesti.

Postitettava hakulomake yhdistyksen järjestämille STEAn tukemille kursseille tästä.

Hakulomakkeen postitusosoite:
Suomen MG-yhdistys ry
c/o Susanne Hiltunen
Heikinmäentie 13
21160 MERIMASKU

Matkakustannusten perimiseen matkalaskulomake (täytä ja postita sivun alalaitaan ilmestyvä lomake)

Kurssit 2018

1) Pori, kylpylähotelli Yyteri 23.-25.2.2018 (3 vrk)

2) Varkaus, kylpylähotelli Kuntoranta 5.-7.10.2018 (3 vrk)

3) Kuusamo, Kuusamon keidas 3.-7.9.2018 (4 vrk)

Lisätietoa tulevista kursseista julkaistaan myöhemmin netissä sekä Myastenia-Viestissä 4-2017.

Sähköinen MG-kurssihakemus

Hakijan koko nimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Ikä

Oletko
Työssäkäyvä
Eläkkellä
Työkyvyttömyyseläkkeellä
Opiskelija
Työtön
Muu, mikä?

Jos muu, mikä?

Ammatti

Oletko yhdistyksen jäsen?
Kyllä
Ei

Olen saanut MG tai LEMS -diagnoosin vuonna

Mille kurssille haet

Mitä odotat kuntoutuskurssilta? Millainen on oma kuntoutuksen tarpeesi? Perustele miksi haet kurssille

Aiempi kuntoutus ja vertaistuki

RAY:n tuella järjestetty Suomen MG -yhdistyksen kurssin nimi ja vuosi:

KELAn sopeutumisvalmennuskurssi ja vuosi

Oletko osallistunut tai hakeutunut muuhun kuntoutukseen tai onko sinulla mahdollisuus omaehtoiseen hyvinvoinnin ylläpitämiseen paikkakunnallasi (esim. mahdollisuus käyttää liikuntapalveluja)

Onko sinulla mahdollisuus osallistua yhdistyksen tai muun tahon vertaistukitapaamisiin paikkakunnaltasi?

Sairaus

Miten selviydyt MG -sairauden kanssa jokapäiväisessä elämässä ja mitä ongelmia koet?

Minkälainen on liikuntakykysi, esim. miten pitkän matkan voit kävellä tai minkälaisia rajoitteita sinulla on, esim. rappusten kävely?

Onko sinulla muita sairauksia ja haittaavatko ne selviytymistäsi, miten?

Onko käytössäsi apuvälineitä? Mitä?

Onko sinulla erikoisruokavaliota tai ruoka-aine allergioita?

Jos sinulla muuta mainittavaa kuntoutushakemukseesi liittyen, voit kertoa siitä tässä: