Tälle sivulle kokoamme yhdistyksen koko jäsenistölle suuntaamia tapahtumia.

Perhepäivä Särkänniemessä

Suomen MG-yhdistys järjestää perhepäivän Särkänniemessä lauantaina 28.7.2018 kello 12 alkaen.

Olemme hankkineet Särkänniemi -rannekkeita yhteensä 50:lle hengelle. Joukossa on 40 kpl yli 120 cm rannekkeita ja 10 kpl alle 120 cm rannekkeita. Rajoitettu lippuerä myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Korkeintaan 4 aleranneketta/perhe.

Rannekkeet oikeuttavat pääsyyn kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin (pituusrajojen puitteissa), Näsinneulan näkötorniin, Akvaarioon (alakerta ei esteetön), Planetaarioon ja Koiramäen eläinpuistoon.

Pelkkä sisäänpääsy Särkänniemen alueelle on maksuton. Lisäksi alle 3-vuotiaat huvittelevat kaikkialla puistossa maksutta.

Kello 12 kokoontuminen ja rannekkeiden jako pääsisäänkäynnin edustalla.
Kello 14 kokoonnumme yhteiselle välipalalle (mehut ja välipalapatukat)
Kello 20 huvipuiston portit sulkeutuvat, joten viimeistään tässä vaiheessa on suunnattava kokka kotia kohden.

Rannekkeita saa varata 30 euron (yli 120 cm) ja 24 euron (alle 120 cm) alehintaan (normaalihinnat 40e/46 e)

2.6. alkaen Minna Ranteelta, minnara2@gmail.com

Nopeat syövät hitaat! Valmistaudu upeaan elämyspäivään koko perheen voimin!

Nuorten päivä Helsingissä

Oletko opiskelija, työssäkäyvä tai työikäinen ja kaipaisit vertaistukea kanssasi samassa tilanteessa olevilta? Askarruttavatko sinua kenties opinnoissa tai työssä jaksaminen, liikuntamahdollisuudet, perheenlisäys tai parisuhdeasiat?

Suomen MG-yhdistys järjestää Helsingissä syyskuussa 15.9.2018 kello 17 alkaen saunaillan näiden teemojen ympärille.

Tarkempi ohjelma, paikka ja ilmoittautuminen julkaistaan kesän aikana yhdistyksen nettisivuilla sekä fecebookissa. Toiveita ja ehdotuksia ohjelmaksi saa lähettää jo nyt, ja halutessaan voi myös ilmoittautua tapahtumaan sähköpostiosoitteessa scmsaa@gmail.com eli Sari Saarelle.

Tarjolla on rentoa jutustelua, ohjelmaa sekä pientä purtavaa. Yhdistyksen jäsenille ilta kustantaa 10€ ja ei jäsenille 40€. Jäseneksi on myös mahdollisuus liittyä ennen tapahtumaa, jolloin osallistumishinta on edullisempi!

Sari Saari ja Maarit Vartama